jump to navigation

Om Ula Jern

På Ula Jern i Trondheim, utfører vi alt fra foliearbeider, skilt og bildekor, til konstruksjoner i stål, aluminium og rustfritt. Ula Jern har erfaring med å produsere blant annet utsmykninger og kunstinstallasjoner i en rekke materialer for flere kunstnere, og trives med å løse problemer relatert til design, konstruksjon og produksjon.

Skilt, bildekor, vindusdekor & tekstiltrykk
Ula Jern har folieskjærer i 120 cm bredde og kan skjære folietekster, legge bildekor, vindusdekor og produsere skiltløsninger. På vår varmepresse for tekstiltrykk kan vi også lett trykke holdbare trykk på t-skjorter, arbeidsklær, capser osv.

Verksted
På vårt verksted kan vi tilvirke, sveise og sette sammen konstruksjoner i blant annet stål, aluminium, rustfritt og syrefast. Vi har også redskap til å kappe og bearbeide plater. Ulf er utdannet sveiser med fagbrev og er ikke kjent for å fire på kvaliteten.

Serieproduksjon og spesialprodukter
Ula Jern vil gjerne være din entreprenør for spesialprodukter. Vi får jobben gjort enten på eget verksted eller med del-leveransser fra våre gode samarbeidspartnere. Vi kan også ta på oss små serieproduksjoner,  for eksempel innen skilting.

Reklame
%d bloggere liker dette: